Am citi de cinci ori stirea de mai jos. Pe scurt,
Dorin Cioaba, regee autointotilat al
romilor a anuntat ca va aparea o noua criptomoneda: Gypsycoin.
Si nu cred ca plata lautarilor se face lipindu-le
gypsycoinul pe frunte. Sau, cum zicea in prieten: „Gypsicoinul este singura criptomoneda care se mineaza mecanic prin topirea materialului plastic sau cauciucului din jurul circuitelor de cupru.”
Rautati.
Iata si stirea (Digi 24)
„Potrivit Congresului Mondial al Uniunii Internaționale a Romilor, noul proiect vizează combaterea discriminării și xenofobiei, cât și dezvoltarea socială și educațională a romilor. Simbolul Gypsycoin este „roata țigănească tradițională în simbioză cu circuitele unei plăci electronice”, mai transmite sursa citată.
GYPSYCOIN reprezintă un nou proiect în cadrul universului de cryptomonede. Acest proiect este multilateral și se implică în domenii diferite de dezvoltare. Proiectul abordează subiectul comunităților de romi. Acesta se concentrează pe dezvoltarea comunităților și pe ajutorarea persoanelor de etnie romă aflate în dificultate. În același timp, scopul este de a consolida un spirit de coeziune digitală între comunitățile de romi, prin intermediul simbolului și al comunității GYPSYCOIN. În acest sens, GYPSYCOIN are atașat și un element de identitate. Prin urmare, acesta este menit să fie asociat cu comunitățile de romi din întreaga lume.
În acest sens, GYPSYCOIN are mai multe întrebuințări. Acestea sunt: finanțare acte de caritate; monedă de schimb pentru comunitate; finanțare de proiecte educaționale; investiții financiare pe termen lung și plăți. Caracterul comunitar al acestui token este redat de distribuția de pe piață. Din acest punct de vedere, GYPSYCOIN se potrivește cu dinamica actualei piețe cripto. Așadar, 90% din monede au fost arse (scoase din uz), rămânând 10% pentru a circula pe piață. Ținând cont de latura tradiționalistă a comunităților de romi, motto-ul GYPSYCOIN poate fi rezumat la respectarea tradiției prin promovarea inovației. În general, proiectul este determinat să aibă un impact major asupra comunităților de romi din întreaga lume și să simbolizeze unitatea.”
Pe o autostrada din Italia. „Nu dati voi cu var pe cate am construit eu!” (foto: Marius Macovei)
OFERTA DE VALENTINEȚS! AICI: